Friday 11 April 2008

Advokado, vänner och pojkgöra

Viktor och Sarah (Foppa) kommer på besök, de borde ha landat nu, så träffar de väl om en två - tre timmar :D Än en gång blir det att klämma in lite pers i lägenheten, men Lina är i Galway under helgen, så det blir inte samma problem som det blev när Jennifer óch Marielle kommer på besök.

Prata med syrran över msn idag, hon är i Thailand just nu och ska vidare till Japan - Tokyo och Kyoto - borta i fyra veckor, jag är så avundsjuk så jag håller på att dö. Kan trösta mig med att vi ska investera i en grill, pojkarna ska ut och handla ikväll, får se om de hittar någonting eller om det blir att vi får använda engångsgrillar hela sommaren... Men det ska definitivt bli lite bira och bärs under sommaren och förhoppningsvis ett antal kalas i parken utanför lägenheterna våra och på balkongen! Känner nästan lukten av grillat...

Även kommentar, för att få den dära riktigt fina advokadon till salladen, ta upp advokadon i handen. Känn på advokadon, viktigt är att den är varken för mjuk eller hård, bästa smak och konsistens är när man får känslan av att man håller i ett silikonbrös. *Tips, tjejer, tryck lite på er själva och föreställ er att ni lagt er under kniven, funkade skitbra!

1 comment:

Olle said...

HAHAHAHA trycka lite på sig själv!